Sunday, March 31, 2013

CATUABA Lembah Amazon, Brazil. TERBAIK!!!


CATUABA Lembah Amazon, Brazil.
Allah mengurniakan tumbuhan afrodisiak herba.

Catuaba adalah pokok ajaib untuk kecergasan yang berasal dari Lembah Amazon Brazil, yang paling pokok paling terkenal dalam kategori tumbuhan afrodisiak Brazil.

Kaum India Tupi di Brazil pertama kali menemui kebaikan afrodisiak berabad yang lalu, dan ramai penduduk tempatan di Brazil telah menggunakannya dari generasi ke generasi, selepas menemui keberkesanan ajaib ekstrak tumbuhan Catuaba,

* Ia boleh menggalakkan pertumbuhan kedua organ seks lelaki. Itulah sebab mengapa kaum India Tupi mempunyai zakar yang besar dan kuat membuatkan perasaan iri hati ramai orang di seluruh dunia.

* Mereka juga telah mendapati bahawa, seorang lelaki yang mengambil Catuaba untuk tempoh masa yang panjang juga boleh bersetubuh selama jam 2 lagi tanpa kepentan dan masih mempunyai kesuburan dan kekuatan seperti 25 tahun, walaupun berumur 60 tahun ke atas.

Catuaba telah dikurniakan India Tupi dengan kemaluan besar yang luar biasa dan keupayaan seksual yang kuat. Kaum India Tupi telah menggunakan Catuaba untuk generasi tidak terkira banyaknya. Catuaba telah dikurniakan India Tupi dengan kemaluan besar yang luar biasa dan keupayaan seksual yang kuat. Orang-orang Tupi mempunyai panjang zakar purata di atas 20 cm (8 inci). Bagi memudahkan memburu mereka, mereka perlu untuk mengikat zakar mereka di sekeliling pinggang mereka atau paha. Ia adalah untuk sebab ini bahawa mereka mempunyai nama yang sangat istimewa, kaum lelaki gajah daripada Amazon.

Brazil National Laboratory, Persekutuan AS Akademi Penyelidikan Perubatan dan Makmal Sains Reproduktif Harvard University, Amerika Syarikat telah bersama-sama menjalankan penyelidikan saintifik ke atas Tupi India lelaki dan Catuaba. Mereka mendapati bahawa orang-orang Tupi dengan zakar besar mereka tidak mempunyai hubungan yang tidak boleh dipisahkan dengan Catuaba.

Michael V. Straten, seorang pakar terkenal British dalam penyelidikan tumbuhan perubatan berkata: Ini merupakan satu kejayaan terapeutik utama dalam bidang disfungsi erektil. Lebih-lebih lagi terdapat tiada kesan sampingan yang diketahui dengan catuaba dilaporkan dalam kesusasteraan perubatan tahun 2010.


TESTIMONI TERBARU CATUABA

Hari pertama yang saya makan ada perubahan ketara,orang rumah pun tanya tiba tiba je ade power lain macam hehe...seronok bila isteri cakap macam tu...dan lagi satu saya buat keja x rasa penat sangat sebab badan saya gemuk sik
it..Terima Kasih Catuaba...

EN AZHAR DARI BALING ,KEDAH

ALHAMDULLILLAH BRO..Memang berkesan ..Keras giler..Mmg best catuaba ni...

RIZAL .PENANG..


BACAAN UNTUK ORANG YANG DAH KAHWIN SAHAJA!

Baru dapat call dari pakcik mat nor seorang customer saya..Dia kata "masa first makan tu lenguh badan tapi lepas tu dia kata dia rasa makin kuat, badan tak letih..rasa segar. Bangun pagi pun 'negaraku'..Lepas
tu dia bagi test 1 sachet kat kawan dia.. masa 'bersama' tu keras sampaila pancut lepas tu masih keras lagi..sampai 2 round boleh main sampai kawan dia minta 1 sachet lagi..hehe..tapi mana boleh kena belila.. ☺ "

Sekarang pakcik tu pulak nak jadi agent..amacam hebat ke hebat? Mahu cuba? Whatsapp 0179482212


  "Catuaba ni memang POWER la..Orang rumah pun terkejut. Sampai tanya.. "Apa dah jadi kat abang ni?"" - Azman(49 tahun), Putra Height

Masih ragu-ragu untuk dapatkan catuaba? Orang lain dah rasa nikmatnya. Anda bila lagi? Dapatkan SEKARANG! Whatsapp 0179482212


 Cubalah dulu, dan lihat hasilnya. Biasanya, produk berasaskan herba ini memang berkesan melancarkan aliran darah. Dinasihatkan banyak minum air suam dan bersenam untuk kesan optimum.

 Penuhi Nafkah Batin Pasangan Anda Dengan CATUABA Nourishing Essence! Memberikan Kepuasan Berulang-ulang dan memanjangkan waktu Bertahan. Ia juga dapat merawat mati pucuk (ED), Ejakulasi Pramatang (PE) dan disfungsi Seksual Lelaki!

No comments:

Post a Comment

Post a Comment